24
jan 2016

Uitslagen 24 januari 2016

Klasse B
Spannende dag vandaag voor Pamela in 't Veld: zij reed haar eerste officiële wedstrijd, in de klasse B. Een mooi debuut, want Pamela en haar ruin Caddy behaalden een eerste plaats en verdienden ook twee winstpunten!

Klasse L1
Manege Prinsenstad in Delft was het toneel voor de Kringkampioenschappen voor pony’s.
Aan de start kwam o.a. Roosje Evers met haar Welshpony Elounda. Zij kwamen uit in de klasse L1 en behaalden een score van 60,35%.

Klasse L2
Ook Isabelle Kleijn deed mee in deze competitie met haar knappe Pony Falco. De combinatie kwam uit in de klasse L2. De temperamentvolle Falco bouwde helaas teveel spanning op en durfde niet meer langs het juryhokje. Hierdoor reed de combinatie helaas net geen winst.

Geplaatst in: Uitslagen
Uitslagen 24 januari 2016