08
apr 2018

Uitslagen 8 april 2018

Weekend met winstpunten!

Klasse L1
De klasse L1 is Annique van der Marel met Charlie in 5 wedstrijden doorgereden. Dit weekend mocht Annique weer 5 winstpunten bij schrijven. Ze reed zaterdag en zondag 4 nette proeven. Daardoor promoveren Annique en Charlie naar de klasse L2!

Klasse L2
Yvonne Baaij startte Froger nog een keer in de L2. Ze werden derde en verdienden een mooi winstpunt.

Klasse M2
In de klasse M2 ging Rachel Lok met King weer aan de leiding. Twee keer eerste en twee winstpunten waren het resultaat!

Klasse Z1
Suzanna van Vliet kwam uit met Facel Vega in de klasse Z1. De combinatie heeft goede progressie gemaakt in de trainingen. Dit resulteerde zaterdag in een eerste plaats en voor beide proeven een mooie winstpunt.

Gefeliciteerd allemaal met de behaalde resultaten!

Geplaatst in: Uitslagen
Uitslagen 8 april 2018