25
okt 2016

Uitslagen 22 en 23 oktober 2016

Promoties en winstpuntenregen!

Het afgelopen weekend hebben de amazones van Stal Dijkshoorn (en hun paarden) weer hun beste beentje voortgezet. Het gevolg: een ware winstpunten- en prijzenregen!

Klasse L1
Edith de Jong debuteerde in de klasse L1. Tijdens de eerste proef had de combinatie wat spanning, maar  in de tweede proef kon Edith er meer aan blijven rijden en dat leverde de eerste prijs op! 

Klasse L2 
Kate Omoke reed met Vanity twee keurige proeven en dat leverde haar behalve winstpunten ook  promotie op; deze combinatie mag nu M1 gaan starten. 
Ans Sauerbreij behaalde met Armando een monsterscore van 216 en 210 punten. Vijf winstpunten in één wedstrijd, dat is erg bijzonder!

Klasse M1 
Kim Witvliet reed met Dubai mee met haar team voor de herfstmeeting. Zij reden stuk voor stuk zo goed dat het team de tweede prijs won.

Klasse M2

Victoria Dallenga startte met Zamgria twee dagen achter elkaar in Nieuwe Wetering. Zij won alle proeven en ze was in vier wedstrijden door de klasse M2 heen. Dat betekent dat Victoria a) nu Z-startgerechtigd is en b) bij thuiskomst daarvoor de traditionele felicitatie ontving in de vorm van een nat pak!

Klasse Z2
Jacobine Bijl-Dijkshoorn won met Ebony Sollenburg zaterdagavond de eerste en tweede prijs met 3 winstpunten.
Op zondag startte Carla Freund startte met Amice. Ook deze combinatie legde beslag op de eerste en tweede prijs, inclusief bijbehorende winstpunten!

Allemaal gefeliciteerd met deze resultaten!

Geplaatst in: Uitslagen
Uitslagen 22 en 23 oktober 2016
Uitslagen 22 en 23 oktober 2016
Uitslagen 22 en 23 oktober 2016
Uitslagen 22 en 23 oktober 2016