Partners

Wij werken met de onderstaande partners en sponsors.

Denise van der Plas
Denise van der Plas
Als we écht mooie foto's van wedstrijden of andere evenementen willen hebben, vragen wij Denise van der Plas langs te komen. Zij is gespecialiseerd in paardenfotografie en verantwoordelijk voor veel foto's op onze website.
Vente Paardenvoeding
Vente Paardenvoeding
Vente Paardenvoeding is een modern bedrijf dat al sinds 1878 voeders samenstelt en waarmee wij graag samenwerken. Inmiddels is paardenvoeding dé specialisatie van het bedrijf geworden. Het assortiment van Vente Paardenvoeding is zeer uitgebreid en wordt bovendien aangevuld met diverse diensten, zoals hulp bij de mestboekhouding of het uitvoeren van een scan, waarmee het rendement van je bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Uiteraard geeft Vente ook voedingsadviezen. De kwaliteitsvoeders van Vente Paardenvoeding bestaan uit natuurlijke grondstoffen en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door  een dubbel persprocedé  is de brok extra hard en staat garant voor weinig stof en gruis. Het uitgebreide assortiment sluit aan bij de diverse behoeften van ieder paard. De Paardenbrok Sport-Extra is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen zoals gerst, tarwe, maïs, lucerne, lijnzaad, enz. gecombineerd met een ruim aanbod aan vitaminen en mineralen.
Derby Riding Boots
Derby Riding Boots
Derby is een Nederlands familiebedrijf dat met veel liefde voor het vakmanschap handgemaakte leren jodphurs en rijlaarzen op de internationale markt brengt. Het ambachtelijke schoenenatelier werkt met goed opgeleide medewerkers die ieder alle kneepjes van het vak kennen. Voor op maat gemaakte laarzen in elke kleurstelling die je maar kuntbedenken ben je bij Derby Laarzen aan het juiste adres!
b-creative
b-creative
De specialisatie van b-creative is op creatieve wijze de aandacht te vragen.  En dat doen zij goed; niet voor niets hebben wij b-creative gevraagd onze website te ontwerpen. Het team van b-creative bedenkt vernieuwende concepten, aansluitende ontwerpen en past dit toe in drukwerk, websites en film. Altijd in nauwe samenwerking met jou als klant. Want jij weet precies wat jouw bedrijf of product uniek maakt, toch?
Vollebregt Aanhangwagens
Vollebregt Aanhangwagens
Paardentrailer kopen of huren? Bij Vollebregt in Berkel en Rodenrijs vind je paardentrailers te koop en te huur. Voor één, twee of drie paarden, met of zonder koetsframe. Vollebregt biedt paardentrailers van Humbaur, Thiel, Henra, Atec en XX Trail. 
kurmuziek.com
kurmuziek.com
kurmuziek.com staat voor een optimale kür op muziek. Bij kurmuziek.com staat de samenwerking voorop en daardoor wordt een optimale balans tussen choreografie en muziek gerealiseerd. kurmuziek.com biedt daarvoor de kennis en ervaring aan. De studio is centraal gelegen in Nederland, zodat deze samenwerking zelfs tot in de studio kan plaatsvinden. kurmuziek.com werkt onder andere samen met Olympische ruiters zoals Adelinde Cornelissen en Patrick van der Meer en maakte al diverse muziekstukken voor de küren van Jacobine. 
Liberty Equine Products
Liberty Equine Products
Liberty Equine Products werd opgericht in 1991 en is de grondlegger van de huidige trainingsmolen. Veel toonaangevende personen en organisaties uit de hippische branche kiezen voor Liberty Equine Products vanwege het vertrouwen in haar goede reputatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit, innovatie en nazorg.