25
sep 2017

Stage bij Stal Dijkshoorn: leerzaam en leuk!

Hallo iedereen,

Mijn naam is Sharon Bevaart. Ik doe op dit moment de opleiding dierverzorging en hierna wil ik graag verder de paarden in. Vandaar dat ik stage ben gaan  lopen bij Stal Dijkshoorn.

Mijn stage begon op 22 augustus en duurde 5 weken, tot 22 september. De 1e dagen ga je natuurlijk de paarden en de mensen leren kennen. Meteen na de 1e dag had ik er een goed gevoel over.  Iedereen gaf je een vertrouwd gevoel en Jacobine zelf is een super stagebegeleider!

Deze 5 weken heb ik veel geleerd, zoals: goed met dubbele lijnen kunnen longeren, bandageren, de bak kunnen slepen met het trekkertje. Ik heb ook les gekregen met Noble, het paard van Jacobine's man Evert Jan. Jacobine legt alles heel goed uit en als je vragen hebt kun je meteen bij haar terecht.

Ook heb ik al 2 keer gelest met mijn eigen paard Piet bij Jacobine. Ook hier krijg ik supergoede begeleiding en haar lessen zijn zeker aan te raden!

Ik heb echt een superleuke tijd gehad bij Stal Dijkshoorn, het zijn allemaal topmensen!
Iedereen bedankt die deze 5 weken voor mij leuk, leerzaam en ook gezellig hebben gemaakt.

Vaak zal ik nog een dagje terug komen op Jacobine even te helpen. Ik vind het werk erg leuk en je wordt heel erg gewaardeerd voor het werk wat je doet.

Liefs,
Sharon

Geplaatst in: Werken bij
Stage bij Stal Dijkshoorn: leerzaam en leuk!