19
jun 2017

Uitslagen 17 en 18 juni 2017

Ondanks het warme weer is er dit weekend heel goed gereden. Dat betekent promoties en mooie punten!

Klasse B
Annique van der Marel reed met Charlie weer twee constante proeven en mocht 4 winstpunten bijschrijven.

Klasse L2
Monique Bosch verdiende met haar proef 3 winstpunten en promoveert daarmee naar de M1.
Yvon Baaij reed met Froger ook een keurige proef en mocht 1 winstpunt bijschrijven.

Klasse M1
Susette Blom en haar Balou hadden er zin in: de combinatie won niet alleen twee mooie winstpunten bij elkaar, maar staat nu ook eerste reserve voor de afvaardiging naar de regiokampioenschappen.

Klasse M2
Ans Sauerbreij verscheen met haar black beauty Armando aan de start in de klasse M2. De eerste proef was netjes, maar nog niet genoeg gesloten. Dat ging daarna beter: de jury beoordeelde haar tweede proef met maar liefst 66,66%.
Kim Witvliet deed mee aan de kringkampioenschappen. Zij reed met Dubai twee nette proeven en kwalificeerde zich daarmee voor de regiokampioenschappen. En... zij reed haar laatste punt in deze klasse. Kim mag nu officieel Z starten!

Klasse Z2
Carla Freund en Amice mochten eveneens het oranje lint ophalen én een winstpunt bijschrijven. Dat laatste gold ook voor Andelika Mast en haar fijne schimmel Abby.

Klasse ZZ Licht
Jacobine Bijl-Dijkshoorn nam deel aan de kringkampioenschappen. Zij won de klasse ZZ Licht en werd daarmee ook kringkampioen. Dat is op zich al een fijn resultaat, maar het is vooral goed om te zien hoe Ebony Sollenburg SD zich in een jaar tijd met veel geduld en eerlijk trainen heeft ontwikkeld tot een zelfverzekerd paard.
 

Geplaatst in: Uitslagen
Uitslagen 17 en 18 juni 2017
Uitslagen 17 en 18 juni 2017
Uitslagen 17 en 18 juni 2017
Uitslagen 17 en 18 juni 2017