15
dec 2015

Héél erg trots!

Hoe trots kun je zijn! Na een lange periode van voorbereidingen en zoeken naar de juiste leveranciers, kunnen wij eindelijk melden dat de vernieuwing van onze dressuur-trainingsstal haar voltooiing nadert.

Een nieuwe kantine met nieuwe toiletgroep en verhoogd terras, een volledig nieuwe 20 x 60 wedstrijdbaan met ‘eb en vloed-systeem’. Vier nieuwe buitenstallen en een zeer luxe wasplaats met koude en warme douche. Een solarium. Totaal acht vernieuwde, volledig gedraineerde paddocks. Binnenbaan half gesloten en rondom voorzien van windgaas. Volledig gerestaureerde monumentale hooiberg met Liberty trainingsmolen. Een 16,5 m. verzonken longeerring mét ‘eb en vloed-systeem’, geschikt voor alle vormen van training aan de longe.


De verrichtingen van Jacobine en haar leerlingen zijn te volgen op deze vernieuwde website.
En wij zijn op wedstrijd voortaan heel duidelijk herkenbaar aan ons vernieuwde logo en belettering op bus en trailer. De bedrijven die hebben geholpen om deze vernieuwingen door te voeren zijn hierop ook vermeld. Wij zijn iedereen erg dankbaar voor de prettige samenwerking en de motivatie om nét even wat extra te doen, zodat de locatie en faciliteiten bij Stal Dijkshoorn van TOP-kwaliteit zijn!


Onze dank gaat uit naar:

 Fa. Boksman
  Naaldwijk  .. kantine en terras
 Axxent   Stallenbouw   stallen, wasplaats, solarium
 Fa. W.N. Dijkshoorn
  Zevenhuizen   grondwerk, rijbanen, longeerring
 B-creative!   Vlaardingen   huisstijl, website
 Aline Dijkshoorn Officesupport
  Den Haag
  communicatie
 Liberty   Oss
  trainingsmolen, windgaas


En natuurlijk onze vaste partners:

Derby  ............. rijlaarzen en schoeisel
Treurniet
  diervoeding
Hippozorg
  verzekeringen
DAP Bodegraven
  dierenarts
Nanda van Velzen
  dierenfysiotherapie en chiropractie
Pyntago
  kürcomponist
Vollebregt
  trailers
Van Zomeren & Van de Graaf
  accountancy

..
Er kwam heel wat bij kijken, maar het is mooi geworden!
Een moderne professionele trainingsfaciliteit op een monumentale locatie, midden in de Randstad! Uniek.

Geplaatst in: Algemeen
Héél erg trots!
Héél erg trots!