11
mrt 2018

Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal

Ciara van de Torre, één van onze stagiaires, kreeg van haar opleiding paardenhouderij de opdracht een evenement te organiseren. Zij koos voor een proefgerichte clinic. En met succes: de deelnemers die vandaag aan de clinic meededen vonden deze niet alleen leuk maar ook leerzaam én heel goed georganiseerd. Ciara werd vandaag geholpen door medestagiair Damian van der Son. De jurering was in handen van Monique Heidra, die iedere combinatie erna ook nog hielp met de onderdelen die nog wat aandacht nodig hadden. Zij was erg te spreken over het niveau van de deelnemers en de wijze waarop de paarden werden voorgesteld - precies zoals zij het graag ziet. Ciara, Damian, Monique en deelnemers: dank voor jullie inzet en bijdrage aan de voorbereiding op het komende wedstrijdseizoen!

Geplaatst in: Werken bij
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal
Stagiaire Ciara organiseert clinic op stal