05
nov 2018

Arrivederci verkocht naar Amerika

Arrivederci (United x Uniform), de 13-jarige ruin waarmee Jacobine op Grand Prix-niveau succes behaalde, is verkocht. Zijn nieuwe thuis ligt in de Verenigde Staten, aan de rand van Las Vegas.

Jacobine kocht Arrivederci als ongeboren veulen een in keur-preferentie merrie (Uniform x Galopin). Zij heeft hem zelf opgeleid naar Grand Prix-niveau, en dat maakt het afscheid niet gemakkelijk. Jacobine: ‘Arie is een harde werker, met een enorme conditie. Hij is ontzettend loyaal en heeft mij nooit in de steek gelaten. In zijn gangen zijn de appuyementen zijn geheime wapen, maar hij blinkt ook uit in de piaffe en passage.’

In 2016 debuteerden Jacobine en Arrivederci in de Grand Prix en in 2017 nam de combinatie deel aan het NK Dressuur Grand Prix Special in Ermelo. Afgelopen week is Arie ‘safe and sound’ aangekomen in Amerika, waar hij zijn sportcarrière voort zal zetten met Chloe Gosselin.

Geplaatst in: Algemeen
Arrivederci verkocht naar Amerika
Arrivederci verkocht naar Amerika
Arrivederci verkocht naar Amerika