14
apr 2019

Proefgerichte clinic met Jeffrey Heijstek

Als aanvulling op de persoonlijke trainingen, organiseren wij maandelijks voor onze leerlingen specifieke clinics en masterclasses in samenwerking met de beste professionals.
Ter voorbereiding op het komende outdoorseizoen konden leerlingen vandaag deelnemen aan een proefgerichte clinic met Grand Prix jury Jeffrey Heijstek. Een zeer leerzame clinic waarin alle combinaties heel goed zijn geholpen en werden voorzien van commentaar, tips en advies. 

Natuurlijk verwerkt Jacobine alle aangereikte informatie van onze gastdocenten in de trainingen. Zo bereikt iedereen het gewenste niveau, houden we de paarden heel, en houden we vooral heel veel plezier in de sport. Van klasse B tot Grand Prix. Problemen voorwaarts oplossen, noemen we dat. Op naar een succesvol wedstrijdseizoen!

Geplaatst in: Algemeen
Proefgerichte clinic met Jeffrey Heijstek
Proefgerichte clinic met Jeffrey Heijstek
Proefgerichte clinic met Jeffrey Heijstek