13
mrt 2020

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Corona zorgt voor bijzondere tijden, waarin ook wij als stal een aantal aanpassingen hebben moeten doorvoeren. Zo zijn workshops en clinics geannuleerd en vragen wij  onze klanten geen andere bezoekers mee te nemen naar stal. Deurknoppen, lichtschakelaars, het hek, kruiwagenhandvatten, etc. worden regelmatig gedesinfecteerd. Wij adviseren onze klanten handschoenen te dragen om kruisbesmetting via rieken en bezems te voorkomen.

Voor het geval het komt tot een lockdown of klanten door ziekte hun paard niet kunnen komen verzorgen, is het fijn om te weten dat wij zijn voorbereid. In dergelijke situaties kunnen wij, met toegezegde hulp, álle paarden verzorgen, bewegen en voeden. Fourage, stro, hoefsmid en veterinaire begeleiding zijn gegarandeerd! Laten we hopen dat het niet nodig zal zijn, maar wij zijn graag goed voorbereid. Zo blijven wij zelf momenteel op gepaste afstand zodat wij zelf zo min mogelijk kans lopen om ziek te worden en de zorg voor de paarden te kunnen blijven bieden.

Pas goed op elkaar en jezelf,
Evert-Jan en Jacobine Bijl

Geplaatst in: Algemeen
Maatregelen i.v.m. coronavirus