12
sep 2021

Kingsland Competitie 2021: feestje!

Kingsland Competitie 2021 was een klein feestje. Jacobine behaalde dit weekend met Julius SD tweemaal de eerste plaats: 68,97% en 69,70% in Z2. Op het protocol mooie cijfers voor de punten uit de training en hier en daar nog een 4 en een 5. Er is dus nog ruimte voor verbetering. Julius (Fairytale x United) loopt op schema!
En ook met Kensington (Fairytale x Ampere) gaat het goed; in de klasse L2 legde Jacobine met hem beslag op de eerste en tweede plaats.

Dank aan Hoeve Westland Ruiters voor de prima organisatie. Het was gezellig met Patrick van der Meer, Berry van der Hoorn en vele andere bekenden. En fijn dat onze oud-stagiair Damian van Son hier zo'n fijne werkplek heeft gevonden. Tot slot een shout out naar Daphne Boeiend: je bent een topgroom!

Geplaatst in: Uitslagen
Kingsland Competitie 2021: feestje!