16
dec 2021

Mooie wedstrijdweken!

De afgelopen drie weekenden zijn er weer mooie resultaten behaald door de ruiters van Stal Dijkshoorn Zoetermeer.

Klasse B
Hoewel Bernadette Remme zich vooral richt op eventing, blijkt haar paard ook getalenteerd voor dressuur. Tijdens de kringkampioenschappen in Bodegraven behaalde zij de derde plaats en daarmee heeft zij zich geplaatst voor de regiokampioenschappen. Twee weken later is de combinatie gestart op concours op Manege Santhorst in Wassenaar. Hier werd zij overtuigend eerste en met 201,5 en 204 (!) punten ook nog clubkampioen!

Evelyn Boerrigter heeft haar schimmel Loki zelf opgeleid. Nu was het tijd om voor het eerst te starten op wedstrijd. De 5-jarige Loki reed in Maasdijk direct 197 en 194 punten. De training wierp duidelijk zijn vruchten af. Evelyn had de smaak te pakken en startte een week later weer. Op de mooie locatie van familie Chardon in Den Hoorn werd zij prompt twee keer eerste!

Chantal en Finn zijn een combinatie met heel veel trainingsuren. Finn is een getalenteerd paard maar ook erg groot. Dat is niet altijd makkelijk te rijden. Het is dapper dat Chantal toch al met haar reus op wedstrijd gaat. En de inzet wordt beloond want ook zij reed haar proef met winst!

Lieke Duindam heeft een lange periode met blessureleed eindelijk achter de rug. Zij heeft haar mooie ‘Prins’ de tijd gegeven om volledig te herstellen. Maar nu was het weer tijd voor wedstrijd. En hoe! Ze lieten zien hoe groot hun capaciteit is en wonnen beide proeven met maar liefst 202 en 204 punten. Het was een mooie wedstrijd op de locatie van Patrick van der Meer in Naaldwijk.

Klasse L
Yvonne Baaij is gestart met haar zwarte parel ‘Future’. De elegante Fries moest nog de laatste punten behalen voor de volgende klasse. En dat is gelukt. Ook op de locatie van Chardon in Den Hoorn reed zij hele nette proeven die terecht werden beloond met twee winstpunten. Op naar het L2! Zo fijn om deze combinatie zo te zien groeien. Gefeliciteerd Yvon!

Klasse M1
Madelon en haar merrie Ghyvan zijn zo mooi om naar te kijken in de dressuurring. Met nog veel potentie in het hogere werk reden zij dikke punten in de klasse M1. Twee proeven met meer dan 196 punten betekent 4 winstpunten in één wedstrijd! En ja, zij mogen ook promoveren naar de hogere klasse.

Geplaatst in: Uitslagen
Mooie wedstrijdweken!
Mooie wedstrijdweken!
Mooie wedstrijdweken!