23
apr 2017

Uitslagen 23 april 2017

Perfect halthouden en groeten levert Yvon Baaij tweemaal een 10 op!

Klasse L1
Op zondag 9 april mocht Nathalie van der Sande eindelijk weer starten na de blessure van haar paard Avance. Het was al weer twee jaar geleden dat Avance in de ring verscheen. Maar Nathalie reed in de klasse L1 direct twee winstpunten met 183,5 en 180 punten.
Vandaag reed zij direct weer twee mooie constante proeven die terecht beloond werden met een winstpunt. Knap, na zo’n lange tijd!

Klasse L2
Yvon Baaij heeft voor een absolute stunt gezorgd tijdens de wedstrijd bij manege Reigersburgh in Waddinxveen: zij kreeg tot tweemaal toe een 10 op haar protocol voor het onderdeel ‘halthouden en groeten’! Zij won met haar stoere Friese ruin Froger tweemaal de tweede plaats in de klasse L2.

In dezelfde wedstrijd reed Jamie van der Ziel met Noble One SD twee winstpunten bij elkaar. Hiermee verdiende zij een tweede en derde plaats. Jamie en haar schimmel waren een blikvanger in de ring.

Vandaag verscheen ook Rachel Lok met haar ruin ‘King’ aan de start in de klasse L2. Haar beide proeven werden met in totaal twee winstpunten beloond. Het is mooi om te zien hoe Rachel en King een steeds betere combinatie vormen.

Monique Bosch kwam met haar mooie zwarte merrie Dandore aan de start. Ze kreeg 8-en voor het wijken en reed daarmee een mooie winstpunt!

Eventing klasse L
Pamela in ’t Veld reed een super debuut met haar paard Caddy. Haar L-eventingwedstrijd leverde een 8e plaats in een deelnemersveld van 26 deelnemers. Zij scoorde 193 punten in de dressuur en had 1 balk bij het springen. Maar de cross was foutloos en netjes binnen de tijd. Super gereden!

Clinic Jeffrey Heijstek
Suzanna van Vliet heeft deelgenomen aan een leerzame clinic van Jeffrey Heijstek in Hazerswoude-Dorp. Voor de gelegenheid nam zij deel met het paard van Kim Witvliet, Dubai. Het was hard werken om in de proefgerichte opdrachten alle aanwijzingen van Jeffrey te gebruiken. Een heel nuttige ervaring!

Geplaatst in: Uitslagen
Uitslagen 23 april 2017
Uitslagen 23 april 2017
Uitslagen 23 april 2017
Uitslagen 23 april 2017