15
jul 2017

Jacobine op NK Dressuur in Ermelo

Een memorabel weekend: Jacobine maakte met Arrivederci haar debuut op het NK Dressuur Grand Prix in Ermelo. Tussen de grote namen behaalde zij een prachtige 7e plek in de Grand Prix Special met 65,23% en een 19e plaats bij de beste ruiters/amazones van Nederland. Namens Jacobine en Evert-Jan: dank aan iedereen die erbij was of het via internet heeft gevolgd. Dank ook aan sponsoren Jacquart Champagne en Derby Rijlaarzen én Denise van der Plas voor de mooie foto's! Trots!

Geplaatst in: Uitslagen
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo
Jacobine op NK Dressuur  in Ermelo