10
apr 2018

Stagiaire Ciara van der Torre: superstage!

Mijn naam is Ciara van der Torre. Ik ben in september begonnen met de opleiding Manager recreatie dieren niveau 4. Voor deze opleiding heb ik gekozen om stage te lopen bij Stal Dijkshoorn. Het bedrijf paste in het plaatje van mijn opleiding.

In het begin moest ik mijn draai nog even vinden binnen het bedrijf. Maar dat kwam allemaal weer goed. De mensen op stal waren erg vriendelijk en stelden mij op mijn gemak. Ook waren er andere stagiaires waarmee ik goed kon samenwerken. Wij werkte als een team samen met Jacobine. Het werk dat wij deden werd erg gewaardeerd. Gedurende de stage heb ik veel geleerd over het bedrijfsleven. Jacobine is zo vrij geweest om informatie te geven over het bedrijfsleven binnen deze sector. Door middel van haar hulp kon/kan ik verder met mijn ondernemingsplan. Het laatste examen die ik moet afronden voor mijn opleiding en dan heb ik alles afgerond.

Jacobine vertrouwde mij het paard Noble toe van haar man Evert Jan. Gedurende de stage mocht ik op hem rijden. Jacobine heeft mij veel geholpen met haar geweldige lessen! Ik ben zeker vooruitgegaan! Jacobine geeft super les en als je vragen hebt kan je bij haar terecht. Niet alleen met paardrijden maar ook voor andere dingen zoals school. Ze is een topbegeleidster geweest!

Helaas zit mijn stage erop. Vanaf september tot april heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik ga iedereen erg missen. Maar niet getreurd, zij gaan mij nog wel zien omdat ik samen met mijn paard les ga nemen bij Jacobine.

Het was een super stage! Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ga iedereen missen.
Bedankt Stal Dijkshoorn voor deze top stage!

Geplaatst in: Werken bij
Stagiaire Ciara van der Torre: superstage!