19
apr 2018

Stagiair Damian van Son: veel geleerd

Mijn naam is Damian van Son, ik ben 17 jaar en volg de opleiding Paardensport en -Houderij op het Wellant College Houten. In de periode van februari tot april heb ik voor mijn eerste leerjaar stage gelopen op het leerbedrijf Stal Dijkshoorn.

Voordat ik aan mijn stage begon had ik nog nooit les gehad in dressuur, maar dankzij de hulp van Jacobine heb ik mijn rijvaardigheden weten te verbeteren. Ook heeft zij mij geholpen met mijn algemene vaardigheden en kennis. Ik heb bij Stal Dijkshoorn veel geleerd en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Ik vind Stal Dijkshoorn een superleuk leerbedrijf, je wordt goed begeleid en de werksfeer is er ook fijn. De samenwerking met Jacobine is erg fijn want ze wil je overal mee helpen. Ik hoop dat ik nog veel van haar mag leren.

Geplaatst in: Werken bij
Stagiair Damian van Son: veel geleerd