25
sep 2017

Stage bij Stal Dijkshoorn: leerzaam en leuk!

Hallo iedereen,

Mijn naam is Sharon Bevaart. Ik doe op dit moment de opleiding paardenhouderij. Vandaar dat ik in augsutus en september 5 weken stage ben gaan  lopen bij Stal Dijkshoorn. De eerste dagen moet je natuurlijk de paarden en de mensen leren kennen. Meteen na de eerste dag had ik er een goed gevoel over.  Iedereen gaf je een vertrouwd gevoel en Jacobine zelf is een super stagebegeleider!

Deze 5 weken heb ik veel geleerd, zoals: goed met dubbele lijnen longeren, bandageren, de bak slepen met het trekkertje. Jacobine vertrouwde mij Noble toe, het paard van haar man Evert-Jan. Gedurende de stage mocht ik op hem rijden. Jacobine heeft mij veel geholpen met haar geweldige lessen. Ik ben zeker vooruitgegaan! Jacobine geeft super les en als je vragen hebt, kun je bij haar terecht. Ik heb ook al twee keer gelest met mijn eigen paard, Piet. Ook hier krijg ik supergoede begeleiding en haar lessen zijn zeker aan te raden!

Ik heb echt een superleuke tijd gehad bij Stal Dijkshoorn, het zijn allemaal topmensen! Fijn samengewerkt met de andere stagiaires en veel geleerd over het bedrijfsleven. Jacobine heeft mij veel informatie gegeven over het werken binnen deze sector.

Iedereen bedankt die deze 5 weken voor mij leuk, leerzaam en ook gezellig hebben gemaakt. Helaas zit mijn stage erop. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ga iedereen erg missen.
Ik zal nog een dagje terug komen op Jacobine even te helpen. Ik vind het werk erg leuk en je wordt heel erg gewaardeerd voor het werk wat je doet.

Liefs,
Sharon

Geplaatst in: Werken bij
Stage bij Stal Dijkshoorn: leerzaam en leuk!